NEP Belgium

Outside Broadcast > NEP Belgium

Na ruim 27 jaar vervangen we vandaag onze naam “Outside Broadcast NV” door onze internationale groepsnaam, en gaat ons bedrijf verder als “NEP Belgium NV”. Ons nieuw logo voegen we hierbij.

Sinds april 2015 behoren wij tot het internationale netwerk van de NEP groep. Nu willen we de samenwerking met onze Europese collega’s in Duitsland, Nederland, Zwitserland, Zweden, Noorwegen, Finland en UK ook via onze gezamenlijke naam benadrukken. Wij zullen meer en meer als een team optreden en elkaars expertise inschakelen om onze klanten nog beter te kunnen bedienen.         Read more…

 

 

Onze studio’s in Londerzeel worden omgedoopt tot “NEP Studio’s”, andere interne merknamen zoals Mediasense en Ears verdwijnen. De volledige bedrijfsactiviteit komt onder een bedrijf en naam, zijnde NEP Belgium NV.

Voor u, onze huidige klant of partner, verandert er weinig of niets. U zal logo’s op regiewagens, kledij en briefwisseling zien veranderen, maar u kan nog steeds terecht bij dezelfde mensen, voor dezelfde faciliteiten en hoogwaardige dienstverlening zoals u ze al 27 jaar van ons gewoon bent. Door onze sterkere internationale positie en groter arsenaal aan faciliteiten, diensten en nieuwe technologieën, willen wij u nog beter van dienst zijn bij uw volgende projecten. Onze e-mail adressen veranderen tevens van “outside-broadcast.be” naar “nepgroup.com, maar uiteraard blijven de oude nog een hele tijd werken.

Wij zijn alvast heel enthousiast over deze stap in de levensloop van ons bedrijf. Aarzel niet ons te contacteren bij vragen over deze verandering, wij staan u zoals steeds graag te woord.